Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta s-a dezlănțuit după ce Dragnea a obținut o victorie de etapă în războiul cu ÎCCJ: 'Este exact Pablo Escobar în perioada în care el dicta statului'

Pro Romania
Victor Ponta

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat luni seară, la B1 TV, că instituțiile statului sunt prea slabe pentru a lupta în acest moment cu Liviu Dragnea, aluzie la faptul că liderul PSD a obţinut în instanţă suspendarea hotărârii prin care a fost desemnat completul de cinci judecători de la Înalta Curte, completul care urma să judece procesul angajărilor fictive. Decizia aparține Curții de Apel București.

”Statul român este în acest moment un stat mult prea slab, nu se poate bate cu Dragnea. Tocmai a bătut Înalta Curte și la Curtea Constituțională și la Curtea de Apel. Eu nu cunosc, în istorie, ca o decizie a Curții de Apel să blocheze Curtea Supremă, nu am auzit niciodată.

Vicepreședintele Parlamentului European, ATAC CIUDAT: 'Dovadă a neprofesionalismului jurnalistic?'

Dragnea, care timp de 15 ani a avut cea mai mare firmă de sifonat bani din România, Tel Drum, a avut oameni care au intrat la închisoare pentru el, este exact Pablo Escobar în perioada în care el dicta statului ce se întâmplă. Lucrul ăsta se va schimba la un moment dat, dar anul viitor, nu. Bate Dragnea statul român, din păcate.

Aceste instituții sunt prea slabe în bătălia cu un grup infracțional care nu joacă «by the rules», ci joacă cu putere, bani, influență, dă o ordonanță și schimbă imediat, numește oameni în diferite funcții”, a declarat Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.