Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta s-a DEZLĂNȚUIT la adresa lui Klaus Iohannis: Greșește, ne spune că putem să trimitem muncitori în Germania și Italia, dar noi nu putem să muncim

stiripesurse.ro
Ponta Pro Romania

Liderul PRO România, Victor Ponta, fost premier al României, explică pașii esențiali pe care îi are de făcut România pentru a ieși din criza generată de epidemia de coronavirus. Acesta îl atacă pe președintele Klaus Iohannis, despre care spune că greșește că nu lasă românii să revină la muncă.

Citește și: Deficitul balanței comerciale a României a EXPLODAT în primele două luni ale anului: România IMPORTĂ pe bandă rulantă

"În ceea ce privește criza medicală, trebuie să înțelegem ce s-a făcut la nivel european. 1. Îmi protejez personalul, în România nu s-a făcut asta o lună de zile. Același lucru s-a întâmplat și în Italia. 2 Trebuie să creștem numărul de teste, dacă nu reușim să îi testăm pe cei care intră în țară, pe medici dar și pe cei care au simptome. Nu o să ajungem ca Germania, dar trebuie să creștem numărul de teste. 3. Trebuie să cumpărăm ventilatoare. Vedem că s-a luat un împrumut de la Banca Mondială în februarie, dar încă nu s-au cumpărat ventilatoare. Asta avem de făcut. Dacă pandemie de coronavirus nu am mai avut și nu am știu ce să facem, criză economică am avut acum zece ani și în loc să gândim altfel o luăm pe prostiile și ticăloșiile de acum zece ani.

Nici mari economii nu faci. Eu cred că după lecția 2010, direcția în care a pornit guvernul ne va duce și mai tare în criză. Acum trebuie să facem ceea ce am făcut în 2012, să le dăm oamenilor venituri și să sprijinim producția. Președintele greșește, ne spune că putem să trimitem muncitori în Germania și Italia, dar noi nu putem să muncim. Eu chestia asta nu pot să o accept", a declarat Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.