Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta s-a dezlănțuit la adresa Maiei Sandu și a Laurei Codruța Kovesi: Le ia 'papagalul' Cristi Rizea la fugăreală!

Fostul premier Victor Ponta ia la mișto vizita făcută de Laura Codruța Koveși, șefa EPPO, la Chișinău. Ponta spune că Koveși și președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, dau startul unei dosariade similare celei din România, dosariadă în care lupta cu corupția e o poveste.

Citește și: Maia Sandu s-a întâlnit cu Laura Codruța Kovesi: i-a cerut să o scape rapid de greii corupți

" Se luptă doamna Kovesi și doamna Sandu cu coruptii  non stop ! Dar nu pot sa iasa pe strada in Chisinau ca le ia Cristi Rizea la fugareala  - vine repede din vila lui de milioane de Euro cu jeepurile lui de sute de mii ! Asa un circ e greu de imaginat chiar si pentru “dosariada” din Romania - exportata acum si in Moldova. Pai cu ce corupti si oligarhi se lupta Doamnele “de fier” Sandu si Kovesi - daca un papagal condamnat definitiv le mascareste in fiecare zi la Chisinau - si toata lumea se face ca ploua . Vai ce se mai jeluiesc “focile” si “anticoruptii” : ca Udrea, ca Oprescu , ca Bica … - dar de Rizea nu ati vazut ca tac toti chitic ? Eu nu stiu - dar dvs cu ce credeti ca o are la mana Rizea pe Kovesi din moment ce toata lumea tace asa ? De ce nu au curaj sa il aduca in Romania ? De ce Ministrul Predoiu tot anunta cum face demersuri pt extradari in Italia sau Grecia - dar nu zice nimic de Moldova ? De ce mereu avem doua masuri - si la unii se aplica ceva si la altii nu? O sa aflam vreodata adevarul ?, scrie Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.