Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta sare în apărarea unui ministru important al Guvernului Dăncilă: Dragnea vrea să își aducă un teldrumist

Pro Romania
Victor Ponta

Liderul Pro România, deputatul Victor Ponta, îl laudă pe ministrul Apărării, Mihai Fifor, despre care susține că e prea rafinat pentru a face parte din actualul Guvern. Ponta susține că Liviu Dragnea îl vrea mazilit pe Fifor pentru a-și aduce un ”teldrumist”.

Citește și: Săptămâna nebună. Jumătate din Guvernul Dăncilă pleacă. `Elementul` Tudorel Toader intră în linie dreaptă. Jocuri interesante în Coaliția PSD-ALDE (surse)

”Sa fim foarte realisti - Mihai Fifor nu isi are locul in Guvernul Dancila - Dragnea / nu este nici analfabet, nici populist , nici antieuropean si nici nu e din Teleorman ( e din Dolj dar a fost gonit la Arad de gasca judeteana de la Craiova ) /

- tocmai pentru ca este mult prea decent si educat pentru standardele actualui Guvern a fost folosit in “vitrina” pentru relatiile oficiale cu SUA si Europa ( in timp ce pe la spate Dragnea negocieaza achizitiile militare ale Romaniei pentru interesele sale private - vezi cazul corvetelor care “trebuie” cumparate neaparat de la olandezii de la DAMEN)!

Daca Dragnea vrea sa isi aduca la Aparare un “teldrumist” va fi rau pt Romania- dar pentru Mihai Fifor poate fi sansa sa iasa demn dintr-un guvern care va reprezentandoar o amintire rusinoasa pentru tara noastra si pentru PSD!”, scrie Victor Ponta, pe pagina personală de Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.