Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta trage cu tunul pe PSD: 'Dacă îi strângeţi pe toţi de acolo nu strângeţi zece neuroni, e o debandadă și un haos...'

Liderul Pro România, Victor Ponta, susţine că partidul său este singurul care mai reprezintă social-democraţia în România, întrucât ”Dăncilă a trădat”. Ponta susţine că ce se întâmplă acum la PSD nu are nicio legătură cu PSD şi afirmă că, în 2001 când a intrat el în PSD, acolo erau oameni deştepţi. ”Acum, dacă îi strângeţi pe toţi de acolo, nu strângeţi zece neuroni, e o debandadă”, a mai spus Ponta.

”Practic, suntem singuri care vor reprezenta cu adevărat, în zona de centru-stânga, alegătorii social democraţi, pentru că e clar că Dăncilă i-a trădat”, a spus, luni, Ponta, conform news.ro.

Se apropie marea ciocnire - Trupele lui Bashar al-Assad se apropie de frontiera turcă

Acesta susţine că, indiferent de declaraţiile publice ale celor din PSD, ”baronii PSD” vor vota noul guvern.

”Am înţeles că baronii speră ca în felul acesta să îşi păstreze oamenii în funcţii să nu îi dea PNL-ul afară. Noi, cei de la PRO România, nu avem nicio oameni care să fie daţi afară, pur şi simplu o să cerem oameni profesionişti şi măsuri urgente pentru că vine bugetul şi bugetul este o chestiune extrem extrem... E mare nevoie de profesionalism”, a mai spus Ponta.

În plus, Ponta a atacat din nou conducerea PSD şi pe Viorica Dăncilă: ”Ce este acum în conducerea PSD nu are nicio legătură cu PSD. În conducerea PSD, când am intrat eu în 2001, erau oameni deştepţi. Auma, pe toţi dacă-i strângeţi de acolo, nu strângeţi 10 neuroni. În al doilea rând erau oameni interesaţi de social democraţie, nu de broşe de mii de euro şi de baroni şi de sute de mii de euro cash plimbaţi pe aici. Mie mi se pare că se sinucid şi vor să distrugă PSD. Asta vor să facă”.

Liderul Pro România a completat afirmând că ”e o debandadă şi un haos...”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.