Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, vizitat de modelul său politic

ponta obama

Premierul Victor Ponta se întâlneşte vineri dimineaţa, la Palatul Victoria, cu modelul său politic. Fostul premier britanic Tony Blair se află la Bucureşti într-o vizită privată. Acesta a ajuns la ora 9 la sediul Guvernului.

Cei doi s-au întâlnit şi în octombrie 2013, tot la Bucureşti, după ce în vara aceluiaşi an cei doi au mâncat împreună la un restaurant din apropierea sediului PSD. Şeful Guvernului declara atunci că a discutat cu Blair despre ce se va întâmpla în Europa şi că a primit multe sfaturi bune. Ponta a adăugat că Tony Blair rămâne modelul său în politică, mai ales după câte sfaturi bune a primit din partea acestuia.

Fostul premier laburist Tony Blair l-a prezentat pe premierul Victor Ponta lui Barack Obama, ca pe un posibil viitor client, în decembrie 2013, la ceremonia dedicată lui Nelson Mandela de la Johannesburg. Ulterior, au apărut zvonuri conform cărora Victor Ponta ar fi consiliat pe bani grei de fostul premier britanic.

După întâlnirea cu Blair, Ponta pleacă spre Râmnicu Vâlcea, la ceremonia de înmormântare a preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.