Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta vrea să îl 'JUPOAIE' pe procurorul DNA din dosarul Turceni - Rovinari: 'Vreau să îi iau atât de mult...'

victor ponta dna

Victor Ponta a fost achitat, la completul de 3 judecători de la ÎCCJ, în dosarul Turceni-Rovinari, pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, spălare de bani şi complicitate la evaziune fiscală. Alături de el a fost găsit nevinovat și Dan Șova, fost ministru al Transporturilor. Judecătorii ICCJ au emis motivarea deciziei și în document desfiinţează rechizitoriul făcut de procurorii DNA. Ei au arătat că întreg dosarul s-a făcut pe niște speculații politice.

Ponta a declarat, joi seara, la emisiunea lui Victor Ciutacu, la România TV, că regretă că a propus-o pe Laura Codruța Kovesi la șefia DNA și anunță că procurorul Jean Uncheșelu va avea parte de un proces civil cu el în care îi va lua ”cas și mașina”.

Citește și: Încasări URIAȘE încă de la 14 ani! Ce fotbalist cunoscut câștiga mai mult decat părinții

”Am toate regretele pentru numirea lui Kovesi la DNA. Am multe regrete și pentru ea, dar și pentru alte numiri. Pentru mine, DNA a cheltuit, cu tot ce a fost la dosar, între 500.000 și un milion de lei. M-a acuzat de un prejudiciu de 50.000 de lei. Să presupunem că l-am făcut, dar nu l-am făcut. În țările occidentale se ia suma. Dacă procurorul nu pățește nimic, următorii procurori vor face la fel. Problema e dacă învățăm ceva, de azi încolo, din acest caz, să nu se mai întâmple așa ceva.

Am discutat cu liderii de la Bruxelles despre dosarul meu. Le-am explicat, dar nu mă aștept ca cineva de la Bruxelles să îmi facă dreptate. Ei înțeleg mai multe decât credem noi.

Citește și: Simona Halep a hotărât! Ce decizie DIFICILĂ a luat

Vreau să îi iau atât de mult încât viitorul Uncheșelu când o să îi zică Kovesi decapează să zică: uite, o să rămân fără casă și mașină.”, a declarat Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.