Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Rebengiuc: Observ să PSD s-a revigorat, sunt din nou puternici

Inquam Photos/ Octav Ganea
Victor Rebengiuc

Actorul Victor Rebengiuc, una dintre personalitățile publice care au ieșit la proteste împotriva Guvernului, susține că în urma votului de la europarlamentare, cei de la PSD s-au revigorat, iar acum sunt din nou pe cai mari.

Citește și: Rareș Bogdan: Coșmarul se va sfârși pe 10 octombrie! Am verificat personal semnăturile și sunt sigur că Guvernul Dăncilă va deveni istorie!

„Este o evoluție inversă, devenim din ce în ce mai săraci, din ce în ce mai nepregătiți, din ce în ce cu mai puțină grijă față de copii și față de oameni în general, ca să ne menținem pozițiile principale în guvernarea țării, în Parlament și dacă putem, putem. Noi, ăștialalții, care suferim ce se poate, deocamdată nu avem nicio modalitate.

Am votat pentru europarlamentare, se părea că lucrurile s-au lămurit, că se vede cât de populară și necesară e politica dusă de actualii guvernanți, se părea că ei și-au dat seama de lucrul ăsta, că au luat-o prea prin porumbi, așa. Și văd că până la urmă s-au revigorat, sunt din nou puternici, s-au dus în America, se duc la Bruxelles, se întorc de acolo, nu rămân acolo. Asta e. (Vă resemnați?) Ce să facem altceva... Așteptăm alegeri, să vedem dacă în Parlament va trece moțiunea de cenzură, dacă trece moțiunea, cine vine la guvernare, cum face să vină, dacă nu trece, ce alte posibilități avem de a opri lucrurile din distrugere, din dezintegrare”, a punctat actorul Victor Rebengiuc, la Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.