Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Rebengiuc: Totul merge din ce în ce mai prost! Ei fac tot ce știu ei să facă, adică de frica închisorii iau justiția în brațe să nu facă inchisoare!

Inquam Photos / George Calin
Victor Rebengiuc

O parte din actorii Teatrului Național București au protestat, duminică seară, în fața instituției, între aceștia numărându-se Victor Rebengiuc, Mariana Mihuț, Marius Manole și Mihai Călin, care au cerut demisia ministrului Justiției, Tudorel Toader, și abrogarea OUG 7, relatează Mediafax.

Vezi și: Liviu Dragnea face anunţul, chiar în timpul protestelor pentru justiţie: Ce se va întâmpla cu OUG 7

„Dacă lucrurile merg normal într-o ţară, nu ai de ce să protestezi. Totul merge din ce în ce în ce mai prost când vezi cu ochiul liber că răspund fără rușine, cu spatele tuturor intentiilor de bine pe care le comunică și Comisia de la Veneția și Uniunea Europeană, puțin le pasă. Ei fac tot ce știu ei să facă, adică de frica închisorii iau justiția în brațe să nu facă inchisoare. Sper ca lucrurile să nu ramană așa", a declarat Victor Rebngiuc, fiind aplaudat de colegii săi.

Citește și: Liviu Dragnea CRITICĂ procedura numirii procurorului-șef european: 'Indiferent cine va fi ales va pleca cu un mare handicap'

La protestul de pe treptele Teatrului Național București au participat și actorii Mariana Mihuț, Marius Manole și Mihai Călin.

Aceștia au avut pancarte cu mesajul „Toader demisia” și altele prin care cereau abrogarea OUG 7.

CITEŞTE ŞI: Semnele prin care LIMBA îți spune că suferi de o boală. Ce înseamnă ‘limba păroasă’

În paralel, protestatarii din Piața Victoriei au pornit, duminică seară, în marș spre Ministerul Justiției pentru a-i cere lui Tudorel Toader să abroge OUG pe legile justiției, dar și să demisioneze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.