Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victoria lui Cîțu - A obținut un prefect în plus a negocierile cu PSD. PNL are 18 funcții de prefect, inclusiv pentru filialele lui Boc și Flutur

Inquam Photos/ Octav Ganea
Florin Cîțu

Florin Cîțu a negociat dur pentru a obține pe aceste funcții, PNL a obținut mai mult cu un prefect decât îi revenea prin algoritmul cu PSD. Astfel, PNL are 18 prefecți în loc de 17, PSD are 20 de prefecţi şi UDMR are 4 prefecţi.

Astfel, conducerea PNL a reușit să obțină prefecți la Alba, Argeș, Bihor, Botoșani, Brașov, Buzău, Călărași, Cluj, Constanța, Gorj, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Olt, Sibiu, Suceava, Teleorman, Vaslui.

Potrivit unor surse la negocierile cu PSD, Cîțu a insistat și a reușit să obțină prefect la Cluj, acolo unde Orban a provocat un adevărat scandal în interiorul partidului când a cedat funcția celor de la UDMR. Conducerea PNL a reușit să impună prefect și la Suceava, o filială condusă de un greu al PNL, Gheorghe Flutur, dar care nu a avut prefect până acum. De asemenea, și județul Maramureș va avea prefect liberal, după ce, până acum, prefectul a fost de la PMP și apoi de la USR.

Lideri PNL susțin că strategia alocării prefecturilor în PNL a avut în vedere premierea filialelor cu rezultate foarte bune, ca atare 9 prefecți sunt din primele 20 de filiale, dar și întărirea celor cu rezultate sub așteptări, 9 dintre prefecți provenind așadar din ultimele 20 de filiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.