Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victorie dramatică pentru Bayern Munchen în Bundesliga, în meciul împotriva lui Augsburg

Bayern

Bayern Munchen, campioana en-titre a Germaniei, a învins sâmbătă cu 3-2, în deplasare, pe Augsburg, în etapa a 19-a din Bundesliga.

Aleksandar Pavlovic (23), Alphonso Davies (45+5) şi Harry Kane (58) au marcat golurile bavarezilor, pentru gazde punctând Ermedin Demirovic (52, 90+4 penalty), potrivit Agerpres.

Bayern rămâne mai departe pe locul 2, cu 47 de puncte, deocamdată la doar un punct în urma liderului Bayer Leverkusen care va juca sâmbătă seara, acasă, cu Borussia Moenchengladbach. Augsburg este momentan pe locul 12, cu 21 de puncte.

Hoffenheim şi Heidenheim au remizat, într-un alt meci, 1-1. După ce oaspeţii au deschis scorul în minutul 29 prin Eren Dinkci, gazdele au egalat în minutul 45+7, din penalty, prin Andrej Kramaric. Hoffenheim este deocamdată pe locul 8, cu 25 de puncte, Heidenheim fiind pe 10, cu 23 de puncte.

Tot 1-1 s-a încheiat şi meciul dintre Wolfsburg şi FC Koln. Kevin Paredes a înscris pentru "lupi" în minutul 40, după ce, cu trei minute înainte, "ţapii" deschiseseră scorul prin Faride Alidou. Wolfsburg se află pe poziţia a 11-a, cu 22 de puncte, iar FC Koln pe 16 (din 18), cu 12 de puncte.

Pe Weserstadion, Werder Bremen a învins cu 3-1 pe Freiburg, prin golurile lui Marvin Ducksch (9, penalty), Justin Njinmah (53) şi Julian Malatini (90+3). Golul de onoare al oaspeţilor a fost reuşit de Vincenzo Grifo (28, penalty). Werder se situează în prezent pe locul 9, cu 23 de puncte, iar Freiburg este pe 7, cu 28 de puncte.

În fine, în derby-ul etapei, VfB Stuttgart s-a impus acasă cu 5-2 în faţa lui RB Leipzig. Enzo Millot (25, penalty), Deniz Undav (30, 56, 75) şi Jamie Leweling (48) au marcat pentru şvabi, oaspeţii punctând prin Benjamin Sesko (32) şi Lois Openda (55). Cu 37 de puncte, VfB Stuttgart este pe ultima treaptă a podiumului, în timp ce RB Leipzig este cu o poziţie mai jos, cu 33 de puncte.

Aşa cum se ştie, vineri seara, în prologul etapei, Eintracht Frankfurt a învins cu 1-0 pe Mainz 05.

Runda va continua cu partidele programate sâmbătă seara şi duminică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.