Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victorie în teritoriu pentru PNL

sigla noua pnl

Președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc  a salutat faptul că Primaria Piatra Neamț, începând de marţi, are viceprimar liberal.

"Este clar că la Piatra Neamț unitatea dreptei în interesul cetățeanului trebuie să funcționeze din ce în ce mai bine. În toți anii decisivi pentru România, Piatra Neamț a fost un simbol de dreapta, aici alegerile importante au fost caștigate de candidații și partidele de pe partea dreapta", a declarat acesta.

"Am spus încă din campanie că în județul Neamț, Partid Național Liberal a început lupta de unificare a dreptei. Singurul front unde se duc bătălii este acela al proiectelor durabile pentru nemțeni. Noi PNL-ul îl denumim frontul pro-Neamț. Cred că o politică corectă și curată de dreapta duce la o dezvoltare cu șanse reale pentru pietreni. Reiau ideea șanselor pentru comunități, acestea se oferă în primul rând prin programe în interesul cetățeanului", a adăugat Cozmanciuc.

Liderul PNL Neamț a felicitat echipa de dreapta de la Primaria Piatra Neamț: "Știu că nu va fi ușor, însă am încredere în viziunea de dreapta pentru acest Municipiu și le urez mult succes atât domnului Dragoș Chitic, cât și colegului nostru liberal, domnul viceprimar Vasile Popescu."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.