Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victorie la ÎCCJ pentru ANI: Încă un baron local PSD rămâne fără funcţie/ MINUTA

iccj

Agenţia Naţională de Integritate a câştigat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie procesul împotriva preşedintelui Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu. ANI îl acuza pe Duicu de conflict de interese. Decizia este definitivă, astfel că Adrian Duicu pierde funcţia de la CJ Mehedinţi. La instanţa inferioară, Adrian Duicu avusese câştig de cauză.

Agenția Naționala de Integritate a stabilit în mai 2012 că Adrian Duicu, pe atunci doar consilier județean în Mehedinți, a încălcat regimul juridic privind conflictul de interese în materie administrativă.

Potrivit ANI, Ioan Adrian Duicu a participat la deliberarea și adoptarea Hotărârilor Consiliului Județean Mehedinți nr. 48/28.10.2008, prin care se aproba închirierea unui teren, în suprafața de 250 mp, situat în incinta Spitalului Județean de Urgența Drobeta Turnu Severin, către SC Romrad-RMN SRL, respectiv nr. 104/31.08.2009, prin care se aproba vânzarea a două corpuri de proprietate din municipiul Drobeta Turnu Severin către aceeași firmă, unde deține calitatea de asociat, încălcând prevederile art. 46, alin. 1 din Legea administrației publice locale nr. 215/2001.

Adrian Duicu era deja suspendat din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi, fiind trimis în judecată de DNA pentru trafic de influenţă, cumpărare de influenţă, instigare la dare de mită, permiterea accesului unor persoane neautorizate la informaţii nedestinate publicităţii, în scopul obţinerii de foloase necuvenite, instigare la abuz în serviciu.

Vezi AICI detalii despre cazul de corupţie al lui Adrian Duicu!

Minuta:

1181/54/2012 - SCAF-Recurent ANI, intimat Duicu Ioan Adrian - Admite recursul declarat de ANI, modifica sentința atacata in sensul ca respinge actiunea reclamantului ca nefondata.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.