Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victorie pentru Real Madrid în campionatul Spaniei

DigiSport
Real Madrid

Echipa Real Madrid a învins pe teren propriu, cu scorul de 3-1, formaţia Espanyol Barcelona, într-o partidă contând pentru etapa a 25-a a campionatului de fotbal al Spaniei, disputată sâmbătă în faţa a 59.782 de spectatori.

Fără golgheterul Karim Benzema (accidentat la gleznă), Real s-a impus prin golurile lui Vinicius Junior (22), Eder Militao (39) şi Marco Asensio (90+3), după ce catalanii reuşiseră să deschidă scorul pe Santiago Bernabeu prin Joselu (8).

Vinicius a ajuns la un total de 19 goluri pentru madrileni în acest sezon, în toate competiţiile, depăşindu-l pe Benzema, însă brazilianul a disputat 12 meciuri în plus faţă de francez.

Real Madrid şi-a consolidat poziţia secundă în clasament după acest succes, apropiindu-se la şase puncte de liderul FC Barcelona, care va evolua duminică în deplasare cu Athletic Bilbao.

Elevii antrenorului Carlo Ancelotti vor înfrunta miercuri, pe teren propriu, formaţia engleză FC Liverpool, în manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. În meciul tur, Real s-a impus cu scorul de 5-2 pe stadionul Anfield.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.