Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Marcel Ciolacu, după anunțul privind comasarea alegerilor: Nu am nici o reținere de a ne angaja în acest proiect politic / Când vor fi prezidențialele

captura video
ciolacu

Video | Marcel Ciolacu, după anunțul privind comasarea alegerilor: Nu am nici o rețșinere de a ne angaja în acest proiect politic / Când vor fi prezidențialele

Președintele PSD, Marcel Ciolacu,  a vorbit, miercuri seară, într-o conferință de presă, despre comasarea alegerilor și despre datele care sunt luate în calcul pentru 2024.

"Nu am nici o reținere de a ne angaja în acest proiect politic. Ne-am asumat o decizie politică. Să facem mai puține calcule electorale. Am dovedit și noi și PNL că putem să luăm decizii în momente dificile.

Vorbim de dezvoltarea României. Alegerile locale reprezintă interesul cel mai mare pentru că-și alege gospodarul. Nu este împotriva democrației, este un vort în plus pentru democrație.

Am decis azi să avem și o alianță electorală pentru lista de europarlamentare. Numai cele couă mari partide pot face față unui val extremist.

Este vorba de stabilitatea României, de coerență, de asdumare si de drumul României în viitor.

Acum avem două obiective la fel de importante, de a intra cu drepturi depline în Schengen și în 2026 în OECD. Nu văd nimic nedemocrativc să-ți asumi.

Putem vorbi că pentru prima oară avem un deficit egal cu investițiile. România este în diurecția corectă. Trebuie și o voință și o asumare politică.

Eu am sentimentul că am făcut ce e mai bine pentru țara mea. De aceea am hotărât în afară de alianță și comasare, în cursul lunii septembrie să avem alegerile prezidentiasle, 1 15, 8 22 sau spre sfaârșitul lunii septembrie.

Atunci încep școlile, deci probabil că cel mai bine ar fi varianta 8-22 septembrie..

Data de 8 decembrie perntru alegerile generale.

Nu văd nimic neobișnuit ca predarea să se facă într-un mod normal între fostul și viitorul președinte.

Așa cum am făcut și la rotativă, cu 2-3 luni înainte", a spus Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.