Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Ministrul Ilan Laufer, explicaţii despre pictorialele incendiare

ilan laufer

Ministrul desemnat pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, a stârnit controverse în spaţiul public cu un pictorial realizat în urmă cu câţiva ani într-o revistă dedicată bărbaţilor. Întrebat de jurnalişti, Laufer le-a mărturisit că nu regretă decizia, dar a renunţat la pictorialele incendiare de când a devenit secretar de stat.


"Vreau să vă spun că inclusiv congresmani din SUA au pozat pentru revista Men’s Health. (...) Eram în timpul meu liber, era acum 5 ani de zile. Nu făceam parte şi nu aveam nicio funcţie publică. Nu mi s-a părut ceva. Am primit o ofertă din partea să pozez atunci pe copertă şi mi s-a părut ceva chiar foarte mişto. Am acceptat. (...) Nu regret." , a declarat Ilan Laufer la finalul audierilor.

"De când sunt în funcţie, de 6 luni de zile, când am devenit secretar de stat, nu am mai avut asemenea poze. Evident, mi-am dat şi eu seama că am o altă poziţie. Ce făceam la 20 şi ceva de ani, când eram în mediul privat, nu mi se pare nimic grav şi nu regret. Am făcut-o de plăcere şi nu regret. Am făcut-o de plăcere şi cred că este o realizare.", a completat viitorul ministru.

De cealaltă parte, Laufer susţine că nominalizarea în funcţia de ministru reprezintă o cinste, dar susţine că este conştient că va fi şi o perioadă de sacrificiu, în care va renunţa la multe lucruri. Spre exemplu, la motociclism, spune el.

"La motociclism va trebui să renunţ cu siguranţă şi este un sport care îmi place foarte foarte mult. Sunt două motive: sunt deplasări pe care nu aş putea să le fac pentru că nu am timp şi este şi periculos: deci aş putea să-mi rup o mână, un picior, ceva. Deci e un aspect la care trebuie să renunţ. După care, cu siguranţă voi petrece mai puţin timp cu soţia mea, cu fetiţa mea şi cu părinţii mei. Asta este normal, am simţit-o că s-a întâmplat deja în ultimele 5 luni, dar probabil că va fi şi mai greu din acest moment.", a declarat Ilan Laufer.

Ilan Laufer a fost audiat astăzi în comisia de specialitate şi a primit aviz pozitiv în a ocupa postul de ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Citeşte şi: Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, aviz POZITIV în Parlament - VIDEO


 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.