Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Protestele continuă peste Prut! Fermierii moldoveni au blocat principala poartă de intrare în Republica Moldova din România

facebook.com
fermieri proteste moldova albita

Fermierii din Republica Moldova au ieșit și astăzi, 14 februarie, la proteste în mai multe locații din țară. În a treia zi consecutivă, fermierii blochează vama cu România, Leușeni-Albița, transmite stiripesurse.md.

În contextul protestelor organizate de fermieri, accesul spre punctul de trecere a frontierei Leușeni a fost întrerupt de la ora 10:35. Circulația vehiculelor este blocată, iar echipele comune IGPF, IP Hâncești și INSP sunt prezente pentru a menține ordinea publică și a restabili fluxul în trafic.

În această situație, recomandăm călătorilor să opteze din timp pentru alternativele disponibile, cum ar fi: PTF Sculeni, PTF Costești sau PTF Leova-Bumbăta, pentru a evita eventualele neplăceri și întârzieri”, a anunțat Serviciul Vamal.

 

Lista locațiilor unde protestează fermierii:

1. Fermierii din raioanele Hâncești, Leova, Căușeni, Nisporeni, Ungheni, Criuleni vin la Vama Leușeni la orele 9:00.

În context, agricultorii care se vor deplasa la vamă îndeamnă călătorii și transportatorii să evite acest punct de trecere a frontierei.

2. Agricultorii din raioanele Cahul și Cantemir  începând cu orele 10:00 vor avea mișcări cu tehnica agricolă pe traseu Cantemir - Cahul și Cahul - vama Oancea.

3. Agricultorii din raionul Rezina și Orhei se adună la orele 10:00 și vor avea mișcări cu tehnică agricolă pe traseu Orhei-Rezina, pornind de la intersecția lăngă satul Bușăuca.

4. Fermierii din raionul Fălești se adună la orele 9:00 la centura or. Fălești, lângă magazinul Supraten și vor avea mișcări cu tehnică agricolă.

5. Agricultorii din raionul Telenești se adună la orele 10:00 la intersecția drumului Chișinău - Bălți și Chișinău - Soroca și posibil vor avea mișcări cu tehnica agricolă.

6. Fermierii din raionul Criuleni rămân lângă postul vamal intern la drumul Chișinău - Dubăsari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.