Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Sergio Ramos a plâns la despărțirea de Real Madrid: Nu eşti niciodată pregătit să spui adio lui Real Madrid

goal.com
Lionel Messi, Sergio Ramos

Sergio Ramos s-a despărţit în lacrimi de Real Madrid, joi, cu prilejul unui emoţionante ceremonii în care după cuvintele de afecţiune ale preşedintelui Florentino Perez, fundaşul spaniol a recunoscut că ''nu eşti niciodată pregătit să spui adio lui Real Madrid'' şi a adăugat că ''ne vom revedea mai târziu'', transmite EFE, citat de agerpres.

''A venit unul dintre cele mai dificile momente din viaţa mea, pentru că nu eşti niciodată pregătit să spui adio lui Real Madrid. Am venit de mână cu părinţii mei, cu fraţii mei, la 19 ani, eram doar un copil şi azi am o familie minunată, cu soţia şi cei patru copii. Adaug 22 de titluri, reuşite cu mult efort, sacrificiu, dedicare şi profesionalismul care se cer la Real Madrid. Se încheie etapă minunată din viaţa mea, nimic nu va mai fi vreodată ce am trăit aici. Se deschide o etapă nouă, cu mult entuziasm pentru a demonstra şi a adăuga alte titluri în palmaresul meu. Dar mai devreme sau mai târziu mă voi întoarce'', a declarat Ramos.

Originar din Camas, localitate de la periferia oraşului Sevilla, în Andaluzia, Sergio Ramos s-a format la clubul local FC Sevilla, la care a debutat ca profesionist, în sezonul 2004-2005, înainte de a fi achiziţionat de Real Madrid, la vârsta de 19 ani, în schimbul sumei de 27 milioane euro.



În cele 16 sezoane petrecute la Real Madrid, el a cucerit 22 de trofee, fiind al doilea jucător din istoria clubului din capitala Spaniei ca număr de titluri cucerite, după legendarul Paco Gento.

Cu 101 goluri marcate în 671 de meciuri, Sergio Ramos este, totodată, al patrulea pe lista jucătorilor cu cele mai multe apariţii în tricoul lui Real Madrid, după Raul Gonzalez, Iker Casillas şi Manolo Sanchis.

Sergio Ramos a fost selecţionat de 180 de ori până în prezent în reprezentativa Spaniei, pentru care a marcat 23 de goluri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.