Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO| 5 persoane au fost omorâte de un tren care a lovit un vehicul în Ungaria

abcnews.go.com
tren

Un tren a deraiat și s-a răsturnat după ce a lovit un vehicul în sudul Ungariei marți dimineața devreme, provocând moartea a cinci persoane și rănirea altora, a anunțat poliția.

Accidentul a avut loc cu puțin înainte de ora 7 dimineața în orașul Mindszent. Poliția a declarat că un camion cu platformă care transporta muncitori a intrat pe calea ferată și a fost lovit de tren, care a deraiat din cauza forței coliziunii, potrivit abcnews.go.com.

Șapte bărbați călătoreau în camion în momentul coliziunii, potrivit agenției de știri de stat maghiare MTI. Cinci dintre ei au fost uciși, iar alți doi au fost transportați la spital cu răni grave la cap și la membre, a precizat poliția.

Într-o declarație, compania feroviară de stat ungară a indicat că toate persoanele ucise călătoreau în camion. Aceasta a precizat că 22 de persoane se aflau în tren în momentul coliziunii. Doi pasageri au fost grav răniți, iar alți opt au suferit răni ușoare.

Zece ambulanțe și un elicopter au fost trimise la fața locului, potrivit unui purtător de cuvânt al Serviciului Național de Ambulanță.

Poliția județeană Csongrad-Csanad a declarat că a închis întreaga lățime a drumului în timpul inspecției la fața locului și a operațiunilor de salvare. Traficul a fost deviat pe străzile din jur.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.