Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO| Atac armat într-un liceu din SUA: Un elev de 15 ani a omorât mai multe persoane

edition.cnn.com
oxford

Trei persoane au murit și alte șase au fost rănite într-un schimb de focuri care a avut loc la liceul Oxford din Oxford, Michigan, au declarat autoritățile.

Se crede că cele trei persoane ucise sunt studenți, a declarat subseriful din comitatul Oakland, Michael G. McCabe, la o conferință de presă. Se crede că unul dintre cei împușcați este un profesor.

Suspectul a fost identificat ca fiind un tânăr de 15 ani, care este elev al liceului, a spus McCabe. Apelurile la 911 cu privire la acest incident au apărut în jurul orei 12:51. ET.

„Am primit peste 100 de apeluri de urgență către centrul nostru de dispecerat”, a spus McCabe. Suspectul a fost reținut fără incidente în cinci minute de la sosirea poliției, a spus McCabe. O armă a fost recuperată la fața locului de la suspect, a spus McCabe.

„În acest moment, credem că a acționat singur”, a spus McCabe.

Ofițerii au căutat în interiorul școlii posibile victime suplimentare. Toți studenții evacuați au fost mutați într-un magazin din apropiere pentru reunirea cu rudele, informează edition.cnn.com.

Oficialii Școlii Comunitare din Oxford au lansat o declarație în care confirmă atacul armat și spun că „Departamentul Sheriffului din Oakland County a asigurat locul”.

„Elevii și personalul de la liceul Oxford sunt evacuați în mod sistematic la Centrul de grădinărit Meijer și pot fi preluați de acolo. Orice elev cu propriul mijloc de transport a primit permisiunea de a pleca. Toate celelalte școli districtuale sunt închise din motive de siguranță și nu sunt în pericol. ”, se arată în declarație.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.