Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video| Clubul de fotbal FCSB anunţă instalarea antrenorului Nicolae Dică

digi24
FCSB

Clubul de fotbal FCSB a anunţat, marţi, pe un site de socializare, instalarea lui Nicolae Dică, antrenor care îl înlocuieşte la conducerea tehnică a echipei roş-albastre pe Anton Petrea.

"Nicolae Dică este noul antrenor al FCSB, acesta fiind al doilea său mandat ca principal al echipei noastre. Tehnicianul în vârstă de 42 de ani a condus deja primul antrenament şi va reveni pe bancă la meciul cu FC Saburtalo, de joi, din preliminariile UEFA Europa Conference League. Clubul nostru îi urează bun venit şi să aibă cel puţin aceleaşi rezultate din primul mandat, în care a obţinut cea mai rapidă calificare în primăvara europeană din istoria clubului", informează FCSB pe pagina oficială de Facebook.

Antrenorul va participa miercuri, începând cu ora 12:30, la prima conferinţă de presă de la revenirea sa la conducerea tehnică a FCSB.

Patronul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, anunţase marţi la prânz, într-o conferinţă de presă, că Nicolae Dică îi va succeda lui Anton Petrea în funcţia de antrenor principal, precizând că acesta nu a cerut un salariu, ci să fie plătit în funcţie de performanţă.

Clubul de fotbal FCSB a anunţat, marţi, într-un comunicat oficial publicat pe un site de socializare, rezilierea contractului cu antrenorul principal Anton Petrea.

Tehnicianul în vârstă de 47 de ani a condus formaţia FCSB în două rânduri ca antrenor principal, în perioada iulie 2020 - mai 2021, respectiv noiembrie 2021 - iulie 2022, potrivit Agerpres.ro.

În primul său mandat a adunat 24 victorii şi 5 rezultate de egalitate în Liga I, 2 victorii în Cupa României şi 2 victorii în UEFA Europa League, a încheiat sezonul 2020-2021 pe poziţia secundă în clasament şi a cucerit Cupa României.

În al doilea mandat, care a început în noiembrie 2021, a strâns 17 victorii, 6 rezultate de egalitate şi 5 înfrângeri în toate competiţiile şi a încheiat sezonul trecut pe poziţia secundă.

Demisia lui Petrea a venit la doar o zi după ce FCSB a fost învinsă duminică seara de Rapid Bucureşti, cu scorul de 2-0 (2-0), într-un meci din etapa a doua a Superligii de fotbal.

Fostul fotbalist Nicolae Dică (42 de ani), care s-a făcut remarcat la Steaua ca jucător, se află la cel de-al doilea său mandat ca antrenor la FCSB, el pregătind echipa bucureşteană în perioada 2017-2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.