Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO| Covorul roşu al Premiilor Goya 2022 beneficiază de prezenţa fizică a artiştilor, pentru prima dată de la începutul pandemiei

24 Horas
premiile Goya

Pentru prima dată de la pandemia de coronavirus, covorul roşu al Premiilor Goya 2022 beneficiază de prezenţa fizică a artiştilor. În total, 58 de metri de covor au fost desfăşuraţi pentru ca marii protagonişti ai serii să-şi etaleze ţinutele şi să-şi împărtăşească impresiile, înainte de gala care începe la 22:00 ora locală, informează online ziarul spaniol El Confidencial.

Penélope Cruz, nominalizată la categoria cea mai bună actriţă pentru interpretarea sa din "Madres paralelas" a venit însoţită de regizorul filmului, Pedro Almodóvar. Întrebată dacă are "emoţii" pentru această seară, Penelope a spus că este emoţionată în primul rând pentru că se afla în seara această alături de atâţia oameni minunaţi ai cinematografiei spaniole, potrivit Agerpres.ro.

Gala premiilor Goya va fi marcată şi de numeroase momente muzicale, cu recitaluri ale unor artişti precum Joaquín Sabina, Bebe, Leiva, Jedet, Rita Payés şi mai ales de C Tangana, care va inaugura gala desfăşurată la Palau de les Arts Reina Sofía din Valencia.

Javier Bardem, care aspiră la cel de-al 8-lea său premiu Goya pentru cel mai bun actor, a mărturisit la sosirea sa pe covorul roşi că nu se consideră favoritul serii: "Vom vedea ce se întâmplă. Mă bucur să văd atâţia oameni entuziasmaţi seara aceasta, mai ales oameni tineri", a spus protagonistul din "El buen patron", filmul care a doborât recordul de nominalizări la premiile Goya, obţinând în total 20.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.