Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO| Doi marinari au fost reţinuţi de poliţia suedeză după coliziunea între două cargouri în Marea Baltică

rfi.fr
cargo naval vapor

Doi membri ai echipajului unui cargou britanic au fost reţinuţi luni de poliţia suedeză sub acuzaţia de neglijenţă şi pilotare a navei în stare de ebrietate, după o coliziune pe Marea Baltică între nava lor şi o barjă daneză, accident în urma căruia un membru al echipajului ambarcaţiunii daneze a fost găsit decedat, iar un al doilea este dat dispărut, relatează Reuters şi AFP.

Potrivit Parchetului suedez, cei doi marinari reţinuţi sunt un britanic şi un croat şi a fost deschisă o anchetă preliminară pentru ''stare de ebrietate agravată, neglijenţă agravată în traficul maritim şi omucidere involuntară agravată''.

Coliziunea dintre cele două ambarcaţiuni s-a produs în timpul nopţii pe o rută maritimă aglomerată în largul coastelor Suediei. Barja daneză s-a răsturnat în urma coliziunii, potrivit Agerpres.ro.

Autorităţile suedeze au declanşat o operaţiune de salvare a celor doi membri ai echipajului barjei daneze. Unul dintre ei a fost în cele din urmă găsit decedat în interiorul navei, în timp ce al doilea este în continuare dat dispărut şi cu şanse mici de supravieţuire în apele foarte reci ale Mării Baltice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.