Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO| Un băiat britanic în vârstă de 9 ani şi tatăl său au murit în urma unei alunecări de teren într-un parc australian

begadistrictnews.com
blue mountains

Un băiat britanic în vârstă de 9 ani şi tatăl său au murit, iar mama şi fratele copilului au fost grav răniţi în urma unei alunecări de teren care s-a produs luni în zona unui traseu de drumeţie din parcul naţional australian Blue Mountains, a anunţat poliţia, informează Reuters.

O fată de 15 ani din aceeaşi familie a supravieţuit şi a plecat de la faţa locului pe jos, însoţită de reprezentanţi ai serviciilor de urgenţă, a precizat poliţia.

Un superintendent din cadrul serviciului de ambulanţă din statul New South Wales, Stuart Clarke, a declarat reporterilor că scena a fost sfâşietoare, potrivit Agerpres.ro.

Băiatul de nouă ani şi tatăl său în vârstă de 49 de ani au murit la faţa locului, pe traseul de drumeţie Wenthworth Falls, situat la vest de Sydney, potrivit poliţiei.

Mama în vârstă de 50 de ani şi fiul de 14 ani au fost transportaţi cu un elicopter după ce li s-au administrat sedative, au declarat reporterilor reprezentanţi ai poliţiei din New South Wales.

Cei cinci se aflau în vacanţă în Australia, a indicat poliţia. Consulatul Marii Britanii acordă sprijin în acest caz, notează Reuters.

Zona a fost extrem de periculoasă şi de instabilă pentru salvatori, a declarat superintendentul John Nelson din cadrul autorităţilor din Blue Mountains.

Potrivit paramedicilor, persoanele accidentate au suferit răni la cap şi abdomen.

Alunecarea de teren vine după mai multe săptămâni de vreme ploioasă în Sydney.

Regiunea Blue Mountains este vizitată anual de 4 milioane de turişti pe an, cel mai mare număr dintre parcurile naţionale din Australia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.