Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO ACCIDENT CUMPLIT Două persoane se zbat între viață și moarte, alte două sunt rănite, după ce un șofer nu a acordat prioritate

Două persoane, între care şi o minoră, au fost rănite grav şi alte două au fost rănite uşor, joi seara, într-un accident de circulaţie care a avut loc pe DJ 204E, între localităţile Petreşti şi Mirceşti, din cauza unui conducător auto care nu a acordat prioritate, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, relatează Agerpres.

"Două autoturisme au fost implicate, joi, într-un accident de circulaţie pe DJ 204E, între localităţile Petreşti şi Mirceşti, din care au rezultat doi răniţi grav, conducătorul autoturismului care nu a acordat prioritate şi o minoră din autoturismul care circula regulamentar, şi alţi doi răniţi uşor", a precizat IPJ Vrancea.

Victimele au fost preluate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" Focşani. Cei doi conducători auto implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.