Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Acţiune de igienizare în Sectorul 6 - Primarul Ciucu anunță amenajarea unei promenade pe Lacul Morii

PNL Bucuresti
Ciprian Ciucu

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a declarat, sâmbătă, că anul acesta vor începe lucrările de amenajare a promenadei Lacului Morii, şi cel târziu anul viitor cele aferente insulei Lacului Morii, potrivit Agerpres.

Edilul şef al Sectorului 6 este prezent, sâmbătă dimineaţa, la o acţiune de igienizare a zonei adiacente Lacului Morii, alături de voluntari şi echipe ale ADP şi firmei URBAN.

"Anul acesta vom începe să amenajăm promenadă pe Lacul Morii, cu bănci, cu iluminat, cu piste de alergat, cu paravan împotriva vântului, cu diferite pergole, astfel încât zona aceasta să fie mult mai civilizată şi să atragă. Deci, anul acesta ne ocupăm de dig şi la anul, cel târziu, vom avea şi insula, ne vom ocupa de insula Lacului Morii", a declarat Ciprian Ciucu, într-o postare video pe pagina sa de Facebook.

Citește și: EXCLUSIV Fostul ministru Pintea IA CU ASALT specialiștii din DNA - Afirmă că ei nu fac parte din organul judiciar și vrea ANULAREA actelor lor în cazul de mare corupție


Primarul Sectorului 6 a oferit şi detalii despre cum decurge acţiunea de igienizare.

"Este o zi frumoasă de primăvară şi mulţi voluntari din Sectorul 6 au venit să curăţăm zona Lacului Morii. Am intrat să vă arăt cât de bine se lucrează, suntem foarte mulţi, avem deja 'prada'. Le mulţumesc din suflet celor care au venit alături de noi. Am venit nu doar cu voluntarii, ci am venit şi cu echipe de la ADP şi de la URBAN. Colectăm gunoiul, îl selectăm când îl colectăm. O să fie o zi frumoasă, cât o să fie soare, noi o să fim pe Lacul Morii. Ne-am întâlnit în 3 puncte şi încercăm să acoperim astăzi o arie destul de mare. Nu o să dăm gata tot Lacul Morii pentru că e foarte foarte mult, dar o mare parte din el, astăzi, o vom rezolva", a afirmat Ciucu.

Primarul a făcut apel la cei prezenţi în aria Lacului Morii să se alăture iniţiativei.

Foto: (c) ANGELO BREZOIANU / AGERPRES FOTO


"În rest, dacă sunteţi prin zonă, ne găsiţi aici. Avem un serviciu de permanenţă, la cele trei locuri de întâlnire, vedeţi în postările mele anterioare unde sunt locurile de întâlnire. Oamenii vă aşteaptă acolo, avem mănuşi, avem greble, avem lopeţi, avem saci, avem nevoie de cât mai mulţi oameni să se implice, să-şi asume Sectorul 6. (...) Da, în zona asta vrem să facem un mare parc, asta este ideea, wzona asta poate să atragă. (...) Da, suntem aici, facem treabă, o să venim şi pe Liniei, o să venim în mai multe zone din sector. Le sunt foarte recunoscător voluntarilor că au venit să se implice", a mai declarat Ciucu.

Într-o postare ulterioară acesta a precizat că după igienizarea zonei, acolo vor fi amplasate camere video de supraveghere şi vor fi aplicate amenzi celor care nu respectă legislaţia în domeniu.

"Oamenii de aici au transformat zona Lacului Morii în groapa lor de gunoi. Noi facem curat, apoi supraveghere video şi amenzi serioase, dacă altfel nu se poate", a spus Ciucu.

Foto: (c) ANGELO BREZOIANU / AGERPRES FOTO


Potrivit unei postări pe pagina de facebook a Primăriei Sector 6 locurile de întâlnire pentru voluntari sunt următoarele:

- Intersecţia străzilor Calea Crângaşi cu Strada Mehadia
- Capătul străzii Vasile Mohor
- Capătul străzii Cornului - spre Insula Lacul Morii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.