Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Adrian Vigheciu, PSD: 'Nicușor Dan suferă de autism instituțional. Nu are capacitatea să se ridice deasupra problemelor și să genereze o agendă'

Radu Pop
Inquam Photos
Adrian Vigheciu

Adrian Vigheciu, consilier general și fost city manager al Sectorului 6, este unul dintre cei mai vocali lideri PSD București ai noului val. În repetate rânduri, Vigheciu a criticat în termeni duri actuala administrație locală a Capitalei și pe Nicușor Dan pentru modul în care gestionează problemele Bucureștiului. Nu au scăpat nici primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, sau Clotilde Armand de la Sectorul 1.

Într-un episod al podcastului PSD „Spin”, Adrian Vigheciu l-a atacat fără perdea pe primarul general Nicușor Dan pentru incapacitatea acestuia de a rezolva problemele Bucureștiului și pentru faptul că nu realizează investiții și proiecte majore.

Vigheciu, care a devenit viral pe rețelele sociale în dese rânduri în ultima perioadă datorită clipurilor și postărilor de pe pagina sa oficială de Facebook în care îi critică pe Nicușor Dan și Ciprian Ciucu, a declarat că Nicușor Dan suferă de „autism instituțional”.

O selecție din declarațiile tânărului lider PSD, mai jos:

„Nicușor Dan suferă de autism instituțional. Nu are capacitatea să se ridice deasupra problemelor și să genereze o agendă.

Înainte de a construi „noul București”, Nicușor Dan s-a decis să-l distrugă pe actualul. Nu s-a mișcat absolut nimic. Nu am reușit să vedem niște proiecte, să vină în fața bucureștenilor, în fața Consiliului General să le promoveze. Și-a construit imaginea publică ca fiind un apărător al patrimoniului și ca fiind un luptător împotriva neregulilor din urbanism. Să ajungi în situația să blochezi absolut orice investiție, în situația în care fonduri private de investiții îți pleacă din București pentru că nu au predictibilitate pe zone de urbanism este un lucru foarte grav.”

În încheierea episodului, Vigheciu conchide că Bucureștiului îi trebuie și puțin noroc pentru a scăpa de nereușitele actualului primar general.

„În momentul în care vii și spui că totul este rău, pot fi de acord. Dar vino și pune ceva în loc”, concluzionează Vigheciu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.