Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ajunsă la 40 de ani, starleta Paris Hilton s-a logodit, chiar de ziua sa

Paris Hilton 2

Paris Hilton, moştenitoarea imperiului hotelier cu acelaşi nume, şi-a anunţat miercuri logodna cu omul de afaceri Carter Reum, chiar în ziua în care starleta americană a împlinit vârsta de 40 de ani şi după o relaţie de un an cu actualul ei partener de viaţă, relatează EFE, potrivit AGERPRES.

"În timpul anului trecut, coronavirusul a accelerat multe lucruri. Întrucât eram o persoană care călătorea foarte mult, am avut prilejul să stau acasă şi să reevaluez ceea ce este important pentru mine", a declarat ea pentru revista People.

Paris Hilton s-a născut pe 17 februarie 1981, iar în adolescenţă a fost fotomodel şi a colaborat cu agenţia Trump Model Management. În septembrie 2000, a apărut în revista Vanity Fair, într-un pictorial realizat de fotograful David LaChapelle.

Citește și: Maia Sandu i-a dat lovitura de grație lui Vladimir Plahotniuc

A devenit celebră în publicaţiile de tip tabloid la începutul anilor 2000 pentru escapadele sale nocturne şi stilul de viaţă nonconformist. Între decembrie 2003 şi august 2007, Paris Hilton a jucat în serialul de tip reality-show "The Simple Life", alături de Nicole Richie.

Nu este pentru prima dată când Paris Hilton s-a logodit: în urmă cu câţiva ani, starleta americană şi-a anulat planurile de nuntă cu Chris Zylka, iar presa din Statele Unite a reamintit că Paris a mai rupt o logodnă în 2003, cu Jason Shaw, apoi o alta în 2005, cu magnatul grec Paris Latsis.

Noul ei iubit îi cunoaşte familia de mult timp şi a lăudat "etica şi autenticitatea" lui Paris Hilton, după ce a cunoscut-o mai bine. Vestea logodnei vine chiar în ziua în care Paris a împlinit 40 de ani, iar ea se poate lăuda că fost o pionieră în universul "influencer-ilor" de pe reţelele de socializare.

În anii 2000, Paris Hilton a făcut primi paşi în muzică şi în actorie şi a devenit femeie de afaceri, exploatându-şi imaginea de rebelă şi stilul de viaţă nonconformist, fiind nelipsită din paginile tabloidelor. Însă, treptat, popularitatea ei a scăzut şi a fost nevoită să renunţe la acea imagine publică în faţa noii generaţii de "influenceri".

După o perioadă în care popularitatea ei a scăzut, Paris Hilton, supranumită "prima celebritate pentru simplul fapt de a fi celebră", şi-a reînnoit "brandul" personal, lăsând în spate frivolitatea şi luându-şi adio de la "personajul" pe care îl interpreta în public, preferând să se orienteze de acum înainte spre cauzele sociale.

În septembrie anul trecut, ea a prezentat documentarul "This Is Paris", un film de aproape două ore, care a oferit spectatorilor o faţetă mai puţin cunoscută a starletei americane.

În documentar, Paris Hilton dezvăluie că a fost internată când avea 16 ani într-un centru din statul Utah pentru tineri cu probleme, unde a fost victima unor abuzuri verbale şi fizice alături de alţi rezidenţi.

Citește și: Clotilde Armand preferă ”dracii”: ‘Așa este atunci când ești obișnuit să te uiți doar la diamante”

În urmă cu câteva săptămâni, ea a depus mărturie în Congresul statului Utah înainte de promulgarea unei legi ce prevede eradicarea abuzurilor din astfel de centre.

Prin această intervenţie, vedeta a dorit să se adapteze noilor vremuri şi să profite de o perioadă în care publicul priveşte cu alţi ochi celebrităţi din anii trecuţi, precum Britney Spears şi Lindsay Lohan, fostele sale prietene, care trec la rândul lor printr-un proces de reînnoire a imaginii personale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.