Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Alexandru Cumpănașu le povestește COPIILOR, pe Tik Tok, PRIMELE sale experiențe sexuale

stiripesurse.ro
Alexandru Cumpanasu

Video halucinant postat de Alexandru Cumpănaşu, profu.online aşa cum este cunoscut pe TikTok. Acesta le povește copiilor care îl urmăresc despre relaţiile intime pe care le-ar fi întreţinut, începând cu vârsta de 13 ani, cu colege de şcoală care astăzi sunt cadre didactice.

Acum ţin lecţii de moralitate când la 14-15 ani făceau sex cu mine? Ele vă ţin vouă morală? Sigur, pe ascuns, fără să ştie părinţii, fără să ştie nimeni că, deh, mai lăsam dracu’, mă mai trezeam şi pe la vârsta aia cu vreuna care să rămână însărcinată când eu aveam vârsta pe care o aveam.

Citește și: Mircea Badea a IZBUCNIT din cauza CAMPANIEI pro vaccinare: Acum suntem toți antivacciniști pentru că nu ne putem vaccina

Dar eu vorbesc aşa la nivelul bunului simţ, mă dau pe mine exemplu ca să nu vorbesc despre alţii. Dintre aceste femei care vă reproşează… dar, vai, eşti îngrijită, eşti vopsită în cap, ai piercing, ai… şi care spun… vai, dar voi sunteţi aşa, noi eram nişte sfinte şi dădea sfinţenia afară din noi, ieşea prin pori… nu vă e ruşine puţin?

Sau să vă aduc aminte de sexul prin toaletă pe care l-am făcut cu unele dintre voi şi aţi ajuns profesoare? Nu mai vorbesc de liceu! Eu acum vorbesc de şcoala generală”, a povestit Cumpănaşu pe TikTok, conform România TV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.