Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Alexandru Rafila le-a dat LECȚII și l-a UMILIT pe Vlad Voiculescu: 'A făcut studii în străinătate, nu-i așa? Lipsa de asumare ucide!'

Alexandru Rafila, deputat PSD, a fost cel care a citit moțiunea simplă împotriva lui Vlad Voiculescu, primul ministru din guvernul Florin Cîțu care se confruntă cu această ”armă” parlamentară aflată la îndemâna opoziției.

Rafila i-a predat o lecție lui Voiculescu și celor din PNL și USR-PLUS, care s-au lansat în atacuri la adresa PSD și a foștilor miniștri ai Sănătății, fără a face referire la ceea ce cuprinde moțiunea simplă.

Citește și: Omul lui Ion Iliescu încă face parte din Guvern! Ajuns la 72 de ani, e șef peste Culte în Cabinetul Cîțu

”Sunt surprins să văd că moțiunea se referă la ceva, iar răspunsurile celor din arcul guvernamental se referă la altceva. Noi am depus această moțiune, care e mult mai tehnică, cu elemente concrete și cu soluții concrete.

Am fost bucuros când domnul Voiculescu a fost nominalizat și am făcut public. Din păcate, am greșit. A făcut studii în străinătate, nu-i așa? Am crezut că va gestiona în mod responsabil pandemia, dar s-a prăbușit.

Citește și: Rareș Bogdan este pompierul de serviciu! Stinge ‘incendiul’ dintre Florin Cîțu și Vlad Voiculescu: Prim-ministrul a făcut, în special, referire la cei din Opoziție

Noi avem teste rapide pentru mai mult de un an, la modul în care se testează acum. Testarea în școli a elevilor și a cadrelor didactice nu se face. Asta va ascunde sub preș evoluția pandemiei. Îl rog să ne spună 10 măsuri concrete pe care le-a luat de când e ministru și să nu ne spună că ministerul evaluează, monitorizează, pentru că nu au niciun impact. Lipsa de asumare ucide!”, a spus Alexandru Rafila.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.