Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Alexandru Rafila recunoaște că pregătește debarcarea lui Raed Arafat: 'E un bun profesionist la DSU, acolo unde este el. DSU să se ocupe de urgențe'

Inquam Photos / Octav Ganea
rafila arafat

Alexandru Rafila a vorbit, luni seara, despre ”debarcarea” lui Raed Arafat din funcția de ”comandat al acțiunii”, așa cum este de la debutul pandemiei. Rafila a precizat că trebuie discutat cu șeful direct al lui Arafat pe linie ministerială, Lucian Bode, dar și cu premierul Nicolae Ciucă.

Arafat ar putea fi lăsat fără prerogative doar prin emiterea unor noi acte, a precizat Rafila.

”În ce sens să îl căpăcesc? Eu nu am nimic cu el. E un bun profesionist la DSU, acolo unde este el, iar Ministerul Sănătății să se ocupe de o parte consistentă a sistemului de sănătate, iar Departamentul de Situații de Urgență să se ocupe de urgențe. Există un parcurs legislativ, trebuie să existe o discuție sinceră cu MAI, cu premierul și să vedem fiecare ce avem de făcut legal. Trebuie să vedem care sunt elementele din acest cadru legal și să ajungem fiecare la atribuțiile care sunt prevăzute inclusiv în funcționarea României.”, a spus Alexandru Rafila la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.