Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Alfred Simonis, provocare pentru Florin Cîțu: 'Cu cine ați tranșat alegerile?'

alfred simonis

Liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Alfred Simonis, i-a lansat o provocare lui Florin Cîțu, înainte de a începe votul moțiunii de cenzură. După ce a criticat Parlamentul în care PNL, USR-PLUS și UDMR dețin majoritatea, Cîțu a spus că a tranșat alegerile din interiorul partidului unde vrea să îl detroneze pe Ludovic Orban. Liberalii au decis să nu le permită parlamentarilor PNL să voteze la moțiune, de teama unor trădări.

”Am remarcat două afirmații: ”să rămânem la putere cât mai mult, să nu facem pauză de la furat”, făcută de Cosette Chichirău, și ”am tranșat alegerile din PNL”, spusă de Cîțu. Ați greșit sala, nu suntem la PNL. Cu cine aţi tranşat alegerile din PNL, ne puteţi spune şi nouă? Aici în sală aveţi 134 de deputaţi şi senatori ai PNL pe care cu această afirmaţi nu daţi două parale.

Citește și: Sorin Grindeanu s-a DEZLĂNȚUIT în Parlament: Barna, penalul de tip nou, obligat să își înghită propriile lozinci

Aţi spus că i-aţi convins pe români să ajungeţi prim-ministru, nu aţi convins pe nimeni. Dacă toţi aţi convins pe toţi românii daţi-le şanse colegilor de la PNL să îşi arate ataşamentul şi dragostea pentru dumneavoastră şi să îi lăsaţi să voteze la moţiunea de cenzură împotriva guvernului dumneavoastră. Dacă nu sunteţi de acord mă adresez vouă celor 134 de deputaţi şi senator PNL, poate că la congresul PNL nu mai contaţi, poate că domnul Cîţu a tranşat congresul PNL, astăzi în schimb în Parlament contaţi, veniţi la vot, votaţi împotriva lui Cîţu.”, a spus Alfred Simonis.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.