Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Alice Cooper o să susțină un turneu în Europa, în țări precum Franţa, Spania, Italia, Germania, Danemarca şi Marea Britanie

Blabbermouth.net
Alice Cooper

Alice Cooper va susţine, în perioada iulie - octombrie, un turneu în America de Nord şi Europa împreună cu trupele Halestorm şi Motionless In White, informează News.ro.

Citește și: OFICIAL S-a stabilit CAUZA MORȚII lui Keith Flint, solistul trupei The Prodigy

Potrivit unui anunţ făcut luni pe site-ul oficial, Alice Cooper va susţine 20 de concert în Statele Unite şi Canada, între 13 iulie şi 16 august.

Turneul european va debuta pe 31 august, în Aarburg, Elveţia. Un număr de 27 de concerte au fost anunţate până pe 12 octombrie. Alice Cooper va cânta în ţări ca Franţa, Spania, Italia, Germania, Danemarca şi Marea Britanie.

Născut pe 4 februarie 1948, în Detroit, Vincent Damon Furnier a crescut în Phoenix. Trupa Alice Cooper a fost formată în perioada de liceu şi a fost descoperită de Frank Zappa, în 1969, în Los Angeles, unde a facilitat semnarea unui contract între grup şi casa lui de discuri.

Între cele mai cunoscute albume ale grupului se numără „Love It to Death” (1971), urmat de „Killer” (1971), „School’s Out” (1972), „Billion Dollar Babies” (1973) şi „Muscle of Love” (1973).

Alice Cooper şi-a început cariera solo în 1975 cu un album conceptual, intitulat „Welcome to My Nightmare”. Creator al conceptului „shock-rock”, un termen ce se referă la artiştii care combină muzica rock cu reprezentaţii live pline de teatralitate, rockerul american şi-a construit o carieră de succes, întinsă pe durata a peste cinci decenii, şi a lansat numeroase piese care au devenit celebre, precum „Poison” şi „House of Fire”. Solo, a lansat 20 de albume, cel mai recent fiind „Paranormal”, apărut în 2017.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.