Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ambasadorul Israelului în România, David Saraga în vizită de lucru la RAJA Constanța

RAJA consolidează parteneriatul cu Ambasada Israelului. Ambasadorul David Saranga, la Constanța: „Din Uniunea Europeană, România este, pentru noi, una dintre cele mai apropiate țări”

Relațiile de colaborare dintre SC RAJA SA și companii din Israel au primit recunoaștere și s-au consolidat, marți, cu prilejul vizitei de lucru a Excelenței Sale, Ambasadorul Statului Israel în România – David Saranga, la compania constănțeană.

RAJA s-a impus în ultimii ani, atât în țară cât și peste hotare, în rândul operatorilor de profil, iar calitatea serviciilor furnizate, recunoscută prin certificările europene, răspunde tuturor cerinţelor şi solicitărilor internaţionale din domeniul apei, calitate certificată şi de relaţiile de colaborare cu cei mai mari specialişti din lume, așa cum a punctat directorul general al RAJA, Felix Stroe, în deschiderea evenimentului:

Ambasadorul David Saranga – cunoscător al limbii române – a vorbit la superlativ despre managementul RAJA și a lăudat parteneriatul strategic dintre România și Israel, concluzionând cu faptul că România este „una dintre cele mai apropiate țări față de Israel”:

Citește și: Raed Arafat trage cu TUNUL în Guvernul PNL: a identificat portița lăsată spitalelor private

În finalul întrevederii, Felix Stroe a apreciat că ultimii 15 ani de dezvoltare continuă a RAJA au plasat compania drept „cea mai modernă din Europa centrală și de est”:

Colaborarea RAJA – companii din Israel a început în 2009, prin zonarea rețelei de distribuție în municipiul Constanța, în colaborare cu Myia Water Israel, iar în anul următor automatizarea centralizată a surselor de apă din zona Cobadin s-a realizat cu Motorola Solutions Inc. Aceeași companie, în 2013, a furnizat către RAJA echipamente pentru transmiterea datelor la distanță. Următorii ani au fost marcați de vizite reciproce, care s-au concretizat, la 19 mai 2016, prin semnarea Protocolului de colaborare dintre RAJA și Hagihon Company Ltd. cu privire la eficientizarea activității de exploatare și management al rețelelor urbane de apă și apă uzată. Anul trecut, RAJA a participat la WATEC 2019, în Tel Aviv, unde compania locală a continuat discuțiile cu privire la amenajarea a cinci parcuri fotovoltaice în județul Constanța.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.