Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video Arafat e greu de descurajat! Geamandurile cu cruci tronează pe litoral, în ciuda atacurilor

Captura Ecran Digi 24
geamanduri cruce

DSU nu se lasă intimidat de atacuri. Geamandurile cu cruce de pe litoral au rămas în apă, deși salvamarii s-au revoltat și au avertizat că acestea sunt periculoase pentru turiști. Nici turiștii nu au fost prea încântați ca în mijlocul relaxării estivale să  dea de simbolul morții. Șeful DSU, Raed Arafat, nu s-a arătat impresionat de nemulțumiri.

”Am comis-o din nou! Am încercat să facem ceva care să sporească acţiunile de prevenire a înecurilor pe durata sezonului de vară. Un proiect gândit acum doi ani de specialişti, şi finanţat din fonduri non-guvernamentale, care are că scop semnalarea, într-un mod foarte vizibil, a zonelor periculoase unde au avut loc mai multe înecuri în ultimii ani.”, a scris, luni, pe Facebook, Raed Arafat, referindu-se la geamandurile cu cruce de pe litoral.

”Ca să fie vizibil şi să atragă atenţia, nu putea fi o mică minge plutitoare, fiind necesară o vizibilitate mai mare când te apropii de zona de pericol. Ideea unei cruci de culoare roşie poate fi interpretată în mai multe feluri, însă ea semnalează pericolul de la distanţă, iar când te apropii de ea şi mai mult, poţi citi şi textul de avertizare, atrăgându-ţi atenţia că deja eşti foarte aproape de pericol”, a mai adăugat Arafat.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.