Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Asociaţia Pro Infrastructură, despre ritmul lucrărilor de la pasajul rutier Mogoşoaia: 'Este necesară o urgentare'

pixabay.com
lucrari drum in lucru

Asociaţia Pro Infrastructură a realizat o filmare pe şantierul pasajului rutier Mogooaia şi susţine că ritmul lucrărilor este mediocru. Reprezentanţii asociaţiei consideră că este necesară o urgentare a etapelor, altfel nu se va rezolva problema traficului infernal nici în 2021.

Citește și: VIDEO SCANDALOS! Un preot și-a BĂTUT nevasta în plină stradă: 'Printr-o orbire de moment am pierdut controlul'

La pasajul rutier Mogoşoaia, de la intersecţia DNCB cu DN1A Bucureşti-Mogoşoaia, Asociaţia Pro Infrastructură susţine că ”ritmul lucrărilor este unul mediocru”, relatează News.ro.

”Faţă de vizita noastră de la începutul lunii iulie constructorul Strabag nu a reuşit să finalizeze bretelele de la nivelul solului prin care va fi deviat traficul de pe centura Bucureşti, astfel încât să poată fi continuate lucrările la pila şi culeea dinspre Otopeni. Este necesară o urgentare a acestor etape, inclusiv relocarea utilităţilor. În caz contrar, nu vom reuşi să scăpăm de traficul infernal pe care îl putem observa în imagini nici în 2021”, a transmis organizaţia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.