Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO ATENȚIE, DETALII ȘOCANTE A ucis cel puțin 10 copii și le-a băut sângele: Și-a masacrat victimele în modul cel mai nemilos

socant

Poliţia kenyană a anunţat joi arestarea unui bărbat de 20 de ani, prezentat drept "un vampir însetat de sânge", care a recunoscut uciderea a peste zece copii în ultimii ani, relatează AFP.

Masten Milimo Wanjala, de 20 de ani, a fost arestat miercuri pentru uciderea a doi copii ale căror cadavre au fost găsite abandonate într-o zonă de pădure din Nairobi, transmite Agerpres.ro.

În timpul interogatoriului, tânărului a recunoscut uciderea a alţi circa zece adolescenţi, a explicat poliţia.

Această arestare reprezintă un progres major în ancheta asupra unui val de dispariţii îngrijorătoare a copiilor în Kenya - circa doi pe zi în ultimele săptămâni - potrivit poliţiei.

"Wanjala şi-a masacrat singur victimele în modul cel mai nemilos, uneori sugându-le sângele din vene înainte a le asasina", a postat pe Twitter Direcţia anchetelor criminale (DCI), descriindu-l drept "un vampir însetat de sânge".

Crimele, care vizau copii de 12 şi 13 ani, datează până în urmă cu cinci ani. Victimele sale erau drogate şi golite de sânge, unele dintre ele fiind strangulate, potrivit poliţiei.

Arestarea lui Wanjala a ajuns pe prima pagină a principalelor ziare din Kenya joi, care au publicat fotografii cu suspectul îmbrăcat într-un tricou de fotbal albastru, pătat de sânge.

Justiţia a dispus joi plasarea sa în detenţie pentru 30 de zile, în scopul de a lăsa mai mult timp poliţiei pentru a-şi continua investigaţiile.

Potrivit poliţiei, prima victimă a lui Wanjala a fost o fetiţă de 12 ani, răpită în urmă cu cinci ani în districtul Machakos, la est de Nairobi.

Uciderea următoarei sale victime a provocat ample proteste în vestul Kenyei, unde localnicii au incendiat casa unei persoane pe care o suspectau că a ucis băiatul.

"Într-o relatare detaliată şi solicitantă, criminalul a povestit detalii teribile despre modul în care şi-a atras victimele, înainte de a-i ucide pe aceşti copii nevinovaţi", a precizat DCI pe Twitter.

Rămăşiţele unor dintre copii "au fost aruncate în zone împădurite" iar altele "abandonate în canalizările oraşului", a afirmat DCI, adăugând că trupurile mai multor copii în privinţa cărora există temeri că au fost ucişi de Wanjala nu au fost încă descoperite.

Cazurile de răpiri de copii în drum spre şcoală, dintre care unii au fost găsiţi morţi, s-au înmulţit în ultimele luni, semănând panică în rândul familiilor.

Poliţia a mai dezvăluit, de asemenea, că criminalul le-a cerut 30.000 de şilingi kenyeni (circa 235 de euro) părinţilor unui adolescent înainte de a-l ucide.

Wanjala nu a spus că-şi regretă faptele, declarând, dimpotrivă, în faţa anchetatorilor că i-a făcut "multă plăcere" să-şi ucidă victimele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.