Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Atenție, imagini șocante! Un fotbalist a murit după ce și-a dat foc: denunța 'statul polițienesc'

socant imagini socante

Un fotbalist tunisian a murit după ce, la începutul săptămânii, şi-a dat foc în semn de protest faţă de „statul poliţienesc”, a anunţat fratele jucătorului, potrivit AFP, informează News.ro.

Nizar Issaoui, 35 de ani, era liber de contract. El a jucat la mai multe echipe din prima ligă şi din eşaloanele inferioare din Tunisia. Luni, Issaoui şi-a dat foc în localitatea Habbouz din regiunea Kairouan.

De ce a comis gestul?

Într-un mesaj postat pe Facebook înainte de a-şi da foc, Issaoui a spus că a decis să se condamne singur “la moarte prin foc”. “Nu mai am energie, statul poliţienesc să ştie că pedeapsa va fi pusă în aplicare azi”, a afirmat el.

Potrivit presei tunisiene, Nizar Issaoui voia să protesteze faţă de poliţie, după ce a fost acuzat de terorism atunci când s-a prezentat la secţia de poliţie ca să depună plângere împotriva unui vânzător de fructe care vindea bananele cu zece dinari kilogramul, dublu faţă de preţul stabilit de auutorităţi.

Ultimele cuvinte

Într-un video care circulă în social media, Nizar Issaoui poate fi văzut filmându-se cu telefonul mobil şi ţipând: “Pentru o dispută cu o persoană care vinde banane cu 10 dinari, mă acuză de terorism. De terorism pentru o problemă legată de banane”.

După ce şi-a dat foc, bărbatul a fost transportat la spital la Kairouan, însă el avea arsuri de gradul trei, astfel că a fost mutat la spitalul de arşi din Tunis.

“El a murit ieri seaară şi va fi înhumat astăzi”, a declarat fratele său, Ryad Issaoui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.