Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO-AUDIO Armenia anunță un atac FĂRĂ PRECEDENT din partea Azerbaidjanului: înregistrări cu mercenari turci implicați în război

Twitter
Azerbaidjan-Armenia

Primul ministru armean, Nikol Pashinyan, a declarat că atacul Azerbaidjanului asupra Nagorno-Karabahului este la o scară fără precedent. „De aproape o săptămână oamenii rezistă atacului terorist azero-turc. Scara sa este fără precedent. Potrivit armatei noastre, forțele speciale turcești sunt implicate în ostilități. Sunt și mercenari", se arată în mesajul lui Pashinyan.

Potrivit acestuia, aproximativ 150 de lideri militari turci de rang înalt conduc operațiunile militare din regiune din partea azeră. Premierul a adăugat, de asemenea, că obiectivul adversarilor, chiar și a Ankarei, nu este de a pune mâna pe teritorii, ci să distrugă populația. De asemenea,Armenia a publicat o înregistrare în care ar fi dovezile clare că mercenarii sunt implicați de partea Azerbaidjanului.

Citește și: FOTO-VIDEO Protest anti-mască la granița dintre Germania și Elveția: lanț uman realizat de manifestanți

Mai devreme în acea zi, asistentul președintelui Azerbaidjanului, Hikmet Hajiyev, a spus că Armenia continuă să bombardeze civili din orașul Terter din Nagorno-Karabakh cu artilerie grea. Potrivit acestuia, în ajunul zilei de 2 octombrie, peste 2 mii de obuze au fost trase asupra orașului în care trăiesc peste 70 de mii de civili.

content-image

Explicație foto: soldați din Armenia se predau trupelor din Azerbaidjan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.