Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Aurelian Bădulescu, în ședința CGMB: Haimanale mici! Suntem într-un rahat cât casa

Facebook
aurelian bădulescu

Viceprimarul Bucureștiului, Aurelian Bădulescu (PSD), s-a referit marți la consilierii generali USR cu apelativul „haimanale mici” și a numit-o „matracucă” pe Ana Ciceală. Afirmațiile au venit în contextul discuțiilor în contradictoriu pe procesul pierdut cu Costică Constanda, în urma căruia omul de afaceri trebuie să primească 115 milioane de euro de la municipalitate.

Ana Ciceală: În afară de frica de alegeri a dnei primar general și de faptul că bucureștenii văd și ei că nu a adus nimic bun..

Aurelian Bădulescu: Dna Ciceală, suntem într-un rahat cât casa. Credeți că vreau să vă aud cu această prostie? Sunteți o femeie extraordinară, o valoare a politicii românești (ironic, n.red.)

Ana Ciceală: Deci dna primar general, eu înțeleg că vă este frică de alegeri...

Gabriela Firea: Dna Ciceală, nu mai faceți acuzații. Noi eram aici PSD-ul când s-au întâmplat aceste lucruri? Nu vă permit. De ce îmi căutați mie o vină? Eram eu primar acum 16-17 ani? Ce vină am eu? Atunci nici măcar nu eram în politică. Vă rog, abțineți-vă să faceți astfel de acuzații, chiar că ne vedem la tribunal și de data asta câștig.

(....)

Consilierul general Matei Țugui (USR) anunță că „în baza art. 228 din Codul Administrativ, trebuie sa ma abtin in acest punct”, la votul legat de rezolvarea cazului Constanda. Articolul invocat prevede că alesul local trebuie să se abțină de la un vot dacă subiectul ar putea produce un folos material pentru sine.

Aurelian Bădulescu: Ia auziți dna Ciceală, la asta nu mai săriți ca câinele pe chiuvetă? Deci tocmai ați aflat că dl Țugui s-a abținut. Ați văzut, dna? Haimanele mici (...) Să-ți fie rușine, matracucă!

Citește și: Bătălia de la Capitală: cum se joacă meciurile în fiecare sector. Alianța de dreapta riscă un eșec de proporții/ ANALIZĂ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.