Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Autorităţile din Spania au deschis o anchetă după ce o comunitate din Huelva a sărbătorit Paştele pe stradă

Lurgan Mail
spania inchidere coronavirus

Mai multe persoane din Villanueva de los Castillejos, Huelva, au organizat o petrecere pe stradă în prima zi de Paşte, potrivit unor imagini apărute pe reţelele de socializare. Autorităţile au deschis o anchetă pentru a-i identifica pe petrecăreţi, anunță MEDIAFAX.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a-i identifica pe ei care au participat la eveniment, în contextul în care sunt în vigoare recomandările de distanţare socială, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus.

Citește și: ‘Cu Ludovic Orban, PNL nu are nicio șansă să mai câștige alegerile. 1 milion de români sunt în șomaj tehnic, cu salariile tăiate’ – Bogdan Chirieac

Amenzile s-ar putea ridica la 60.000 de euro pentru cei care au participat la petrecerea din stradă, organizată în onoarea Fecioarei din Piedras Albas.

Primarul oraşului pledează pentru clemenţă: "S-au lăsat duşi de val". În plus, a fost de părere că astfel oamenii şi-au demonstrat solidaritatea în faţa pandemiei de COVID-19. Deşi recunoaşte că imaginile "nu pot fi justificate", aceasta a mai precizat că petrecerea a ţinut zece minute, că oamenii au întrat în casele lor atunci când poliţiştii le-au ceru acest lucru, că şi-au cerut scuze public, potrivit elespanol.com.

Citește și: Dezvăluire. Klaus Iohannis a dat undă verde la achiziții cu negociere ‘la secret’

Aceasta nu este singura localitate în care au fost încălcate restricţiile impuse în contextul stării de urgenţă. S-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile într-un cartier din Huelva.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.