Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Avionul CONDAMNAȚILOR: Zeci de compatrioți au fost repatriați din închisorile din Marea Britanie

Inquam Photos / Octav Ganea
repatriere marea britanie

Aproximativ 40 de români au fost repatriați din Marea Britanie, ei fiind expulzați în urma unor infracțiuni comise pe teritoriul britanic.

Cei 40 au fost aduși cu un avion pe Aeroportul Internațional Otopeni. Ei au fost eliberați din închisorile britanice, deși mai aveau de executat din pedeapsă, și au fost aduși cu o cursă specială în România cu ”avionul condamnaților”. Autoritățile de la Londra au achitat ele tot ce a ținut de costurile deplasării cu aeronava, pentru a scăpa de români din pușcării. Toți au interdicție de a mai intra în Regatul Unit.

Citește și: Din brațele lui Liviu Dragnea, azi e șefă sub Guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR! ‘E o colegă extrem de muncitoare’

”S-a făcut rasism și ”discriminație”, asta s-a făcut!”, a spus unul dintre românii aduși în țară cu avionul, nemulțumit de decizia britanicilor. ”Mi-a rămas certificatul de naștere, buletinul, un ceas, a rămas acolo. Nu mi-a mai dat nimic. Am furat și am plecat la pușcărie. Am fost eliberat, vin direct din închisoare. A fost o măsură foarte corectă să mă trimită aici. E țara lor, fac ce vor ei. Dumnezeu știe ce o să fac! Asta e...”, a spus unul dintre cei repatriați.

”Ne- trimis înapoi în țară, trebuie să ne apucăm de furat. Muncă nu avem, trebuie să facem ceva, să ne apucăm de furat. M-a prins o dată și mi-au dat 3 ani de zile. Mi-au dat drumul mai devreme, trebuia să mai stau în pușcărie 6 luni, dar au pus avionul. Făceam mici infracțiuni, ce să facem?!”, a declarat un alt repatriat.

Citește și: Marian Godină se revoltă împotriva Guvernului Cîțu: ‘Cu siguranță, polițiștii ar fi cei care l-am merita mult mai mult’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.