Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO BĂTAIE la o petrecere cu 1.400 de participanți, în Germania: Mai mulți polițiști și petrecăreți au fost răniți

Poliţia a intervenit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru a dispersa sute de persoane adunate pentru a participa la o petrecere în Augsburg şi pentru a le îndepărta de pe mai multe străzi ale oraşului din sudul Germaniei, în cadrul unei operaţiuni care a durat mai multe ore, conform unui purtător de cuvânt, relatează DPA.

Mai mulţi poliţişti şi petrecăreţi au fost răniţi în timpul operaţiunii, a precizat purtătorul de cuvânt, scrie agerpres.ro.

Aproximativ 1.400 de persoane s-au adunat să petreacă în centrul oraşului, iar atmosfera a devenit agresivă pe fondul consumului de alcool, a indicat poliţia adăugând că spre forţele de ordine au fost aruncate în mod repetat obiecte.

Poliţia a luat decizia de a evacua zona la ora 2:00 (00:00 GMT) după ce participanţii au refuzat elibereze zona, în pofida solicitărilor repetate.

În timpul operaţiunii, spre forţele de ordine au fost aruncate peste 200 de obiecte, inclusiv recipiente de sticlă. O ambulanţă a fost de asemenea lovită cu o sticlă care a spart parbrizul, notează DPA.

O persoană care a aruncat o sticlă a fost reţinută.

Poliţia germană a intervenit vineri seară pentru a dispersa 4.000 de persoane care participau la o petrecere într-un parc din Hamburg, după mai multe tentative de a impune respectarea regulilor anti-coronavirus. În timpul operaţiunii, unii dintre participanţi au aruncat sticle înspre forţele de ordine, doi poliţişti fiind uşor răniţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.