Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Bătaie la Târgul de Crăciun: Au fost dărâmate gardurile, din cauză că intrarea se face doar pe baza certificatului verde - Au intervenit jandarmii

Un scandal a avut loc, vineri seară, la Târgul de Crăciun din municipiul Constanţa, după ce mai multe persoane au încercat să forţeze accesul în interior, deşi nu aveau certificatul verde, care le-ar fi permis să intre, jandarmii intervenind şi reuşind să restabilească ordinea.

Primăria Constanţa a transmis printr-un comunicat de presă, că oamenii respectivi au fortaţ gardurile montate de autorităţi pentru a pătrunde la Târgul de Crăciun.

“Un grup restrâns de bărbaţi şi femei a provocat în urma cu câteva momente un scandal teribil în parcul Arheologic din Constanţa. Oamenii nu au ţinut cont de copiii care se aflau în târgul de Crăciun şi au forţat gardurile montate de autorităţi, au dărâmat o parte dintre ele şi s-au încăierat cu forţele de ordine. Nu au ţinut cont de nimic în încercarea lor disperată de a intra în Târgul de Craciun fără a avea certificatul verde. Nu i-au împiedicat nici privirile speriate ale copiilor prezenţi în parc şi nici lacrimile acestora. În timp ce ei provocau acest circ şi forţau gardurile, constănţenii responsabili aşteptau în ordine sa intre în parc”, a anunţat Primăria Constanţa.

Sursa citată menţionează că jandarmii au intervenit şi au reuşit să restabilească ordinea.

Primăria Constanţa organizează Târgul de Crăciun în perioada 1 decembrie 2021 – 9 ianuarie 2022, în Parcul Arheologic din centrul oraşului.

Accesul se va face în baza Certificatului Digital European şi este permis doar persoanelor vaccinate cu schemă completă şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei şi persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a confirmării infectării cu virusul SARS-Cov-2.

Sunt exceptaţi copiii cu vârsta mai mică de 12 ani, însoţiţi de un adult, dar care se afla într-una dintre situaţiile respective.

Municipalitatea a precizat că nu este permis accesul cu un Certificat Digital Electronic emis în baza unui test.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.