Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - BĂTAIE pe scaunul Alinei Gorghiu: 3 grei ai PNL candidează la șefia partidului

sondaj

Începe bătălia în interiorul Partidului Național Liberal, după locul lăsat vacant de Alina Gorghiu, prin demisie. Liderii PNL se înghesuie să-și anunțe candidaturile și promit că PNL va redeveni ce a fost odată.

Primul care și-a anunțat candidatura la șefia PNL a fost Răducu Filipescu, liderul PNL Călărași, unul dintre cei mai performanți lideri ai PNL. Acesta a spus că ”am tăcut prea mult în ultimii doi ani” și a spus că PNL trebuie să redevină un partid liberal cu adevărat. Filipescu susține că aducerea lui Dacian Cioloș în campania PNL a pierdut alegerile pentru liberali.

Al doilea care și-a anunțat candidatura este Cătălin Predoiu. Ieșit deputat tot la Călărași, Predoiu le-a transmis colegilor că a obținut scorul cu numărul patru pe țară, asta deși a activat în umbra lui Răducu Filipescu, liderul de necontestat al PNL Călărași.

Următorul candidat la șefia partidului este Ludovic Orban, cel care a spus că are o decizie luată, dar nu o va anunța decât după ce își rezolvă problemele în instanță. Cu toat acestea, Orban a lăsat clar de înțeles că va candida și a lansat și un slogan-profeția ”Partidul Național Liberal fie redevine PNL, fie nu va mai fi”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.