Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Benone Sinulescu, omagiat la TVR: program special pregătit în acest weekend

benone sinulescu

Televiziunea publică a transmis vineri că, în semn de omagiu pentru interpretul de muzică populară Benone Sinulescu, care a murit pe 18 noiembrie, la vârsta de 84 de ani, posturile sale vor difuza weekendul acesta programe in memoriam, relatează News.ro.

Sâmbătă, de la ora 21:00, TVR 1 va difuza spectacol cu Benone Sinulescu din 2011, când artistul sărbătorea 55 de ani de carieră.

Pe scenă i-au fost alături Irina Loghin, Maria Dragomiroiu, Margareta Pâslaru, Andra, Laura Lavric, Gheorghe Zamfir, Mioara Velicu, Marcel Pavel, Gabriel Dorobanţu, Trupa „Millenium”, Laurenţiu Cazan, Annes, Ionuţ Fulea, Cristina Stamate, Emilia Dorobanţu, Gabriel Dumitru, Lucia Dumitrescu, Ciprian Roman, Steliana Sima, Nineta Popa, Tiberiu Ceia, Mihai Ciobanu şi Gabriela Tuţă.

Interpreţii au fost acompaniaţi de Orchestra „Lăutarii” condusă de dirijorul Nicolae Botgros, spectacolul fiind prezentat de vedeta TVR Iuliana Tudor. Simultan cu TVR 1, concertul va fi transmis şi pe TVR Internaţional.

Vezi și: Irina Loghin, la moartea lui Benone Sinulescu: 'Artistul pentru care şi veşnicia se înclină. Plânge Siriul şi ţara întreagă'

Duminică, de la ora 11:00, la TVR 2 va fi difuzată în reluare ediţia emisiunii „Confesiuni” la care Benone Sinulescu a fost invitat. Artistul i-a povestit Iulianei Marciuc, în 2012, despre lunga sa carieră, despre cât de multă bucurie îi aduce dragostea fanilor, dar şi despre retragerea sa în comuna Bârzava din judeţul Arad.

Programul va fi difuzat în aceeaşi zi şi la TVR Internaţional, de la ora 15:00.

Vezi și: Soția lui Benone Sinulescu DĂ NOI DETALII: Medicii NU au vrut să îl opereze. Mi-au spus să îl trec pe tratament

Postul TVR 3 a programat pentru sâmbătă, ora 08:00, o ediţie de colecţie a emisiunii „Cântec şi poveste” in memoriam Benone Sinulescu.

„Marele om al folclorului românesc va rămâne printre noi şi prin producţiile păstrate în Arhiva de Aur a TVR, o veritabilă casetă de valori a culturii naţionale”, a mai transmis TVR.

Vezi și: Benone Sinulescu, despre propria sa moarte: 'Dacă aș muri cu adevărat, nu mi-ar părea rău' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.