Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Bilanț crâncen făcut de PSD celor de la PNL: 'Ce crudă ironie a sorții: un profesor ajuns președinte să conducă țara cu un partid de repetenți'

PSD sigla

Partidul Social Democrat acuză Partidul Național Liberal și pe Klaus Iohannis că fac gafe „epocale” și „ciuntesc limba română”. Reprezentanții PSD au făcut un bilanț al greșelilor celor de la PNL.

Citește și: Victor Ponta atacă în termeni duri Guvernul condus de Ludovic Orban: 'Vânzătorii României. Groparii României!'

„În guvernarea PNL, 'România Educată' a lui Iohannis se transformă în România Agramată.

Au promis meritocrație dar arată în schimb țării o colecție grandioasă de lichele promovate în funcții publice importante. Modelul cumetriei și 'școala vieții' sunt rețetele succesului în PNL. Șoferul lui Grindă, propulsat lider de filială, care a dat eroic BAC-ul la 42 de ani luând un meritat 3,60, este imaginea partidului ce guvernează România.

În 'România Educată' a lui Iohannis, stâlpii guvernării emit dezacorduri în serie, fac gafe epocale și ciuntesc limba română.

Ce crudă ironie a sorții: un profesor ajuns președinte să conducă țara cu un partid de repetenți…", au precizat reprezentanții Partidului Social Democrat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.