Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Bilanțul victimelor a urcat la zece în cazul blocului prăbuşit în Miami

abcnews.go.com
miami

Căutările continuă în cazul prăbuşirii blocului cu apartamente de 12 etaje din sudul Floridei, Miami. Autorităţile au anunţat luni că a mai fost găsit un trup neînsufleţit sub dărâmăturile blocului. Bilanţul victimelor a urcat la 10.

Primarul Daniella Levine a declarat că 151 de persoane sunt, în continuare, dispărute, cel mai probabil prinse sub dărâmături. Raide Jadallah de la Miami-Dade Fire Rescue a subliniat complexitatea misiunii de salvare, potrivit mediafax.ro.

”Cu toate acestea, situaţia la îndemână este că nu ridicăm, ştii, etaj cu etaj. Vorbim despre beton pulverizat. Vorbim despre oţel. De fiecare dată când există o acţiune, există o reacţie. Deşi au trecut cinci zile de la tragicul eveniment, oamenii de la misiunile de salvare sunt optimişti că ar mai putea găsi supravieţuitori printre dărâmături” a spus Jadallah .

Tragedia lasă în urmă şi victime colaterale. Pe măsură ce zilele trec, membrii echipei de salvare sunt trataţi pentru epuizare termică, picioare rănite şi oboseală. Acestea sunt consecinţele suferite din cauza turelor de 12 ore şi căutări continue în căldură puternică.

Căutările includ un eford intens depus de pompieri, câini şi experţi care folosesc dispozitive radar şi sonar. Aceasta este cea mai amplă misiunea de salvare din istoria Floridei care nu a avut drept cauza un uragan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.