Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Billboard 200: noul material al lui Taylor Swift, Folklore, este la a şasea săptămână consecutivă în vârful clasamentului

Taylor Swift

„Folklore”, noul material al lui Taylor Swift, este la a şasea săptămână consecutivă în vârful clasamentului Billboard 200, fiind primul album care reuşeşte o asemenea performanţă în ultimii patru ani. Discul, al optulea al artistei, a avut parte de o lansare surpriză în luna iulie şi e rezultatul colaborării cu Aaron Dessner de la The National, relatează Mediafax.

Drake a fost ultimul artist care a reuşit o performanţă asemnătătoare cu albumul Views, în 2016, care a stat un total de 13 săptămâni (neconsecutive) pe primul loc al topului american. Nicio altă artistă n-a mai reuşit o clasare atât de bună în topuri din 2015, de când britanica Adele lansa albumul 25.

În felul ăsta, Taylor Swift o egalează pe Whitney Houston la numărul de săptămâni petrecute în vârful topului de o femeie: amândouă cu câte 46 de săptămâni.

Taylor Swift şi Beatles sunt singurii artişti din lume cu cel puţin 5 albume care au stat mai multe de 6 săptămâni pe prima poziţie în Billboard 200.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.