Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Internele contraatacă: Bogdan Despescu îl contrazice pe avocatul Sorinei Pintea

Facebook
despescu

Secretarul de stat Bogdan Despescu a acuzat vineri intr-o conferinta de presa la MAI ca avocatul Sorinei Pintea a lansat public informatii cu scopul de a denigra ministerul:

  • „Referitor la informatiile aparute in spatiul public, privind modul in care a fost tratata o persoana arestata preventiv, aflata in centrul de retinere si arest preventiv a politiei Capitalei, fac urmatoare precizari pentru a asigura dreptul cetatenilor la o corecta informare.
  • Inca de la momentul incarcerarii, persoana respectiva a beneficiat de asistenta medicala asigurata de personal specializat din reteaua medicala a MAI, fiind cazata individual. Ieri, 5 martie, in intervalul 17.40 - 18.35, in contextul acordarii asistentei medicale, medicul unitatii a adus la cunostinta persoanei respective si posibilitatea de a fi transferata la un spital penitenciar. Persoana a refuzat in scris transferul. Ulterior, in jurul orei 19.00, i s-a asigurat efectuarea unei convorbiri telefonice in conditii de confidentialitate cu unul dintre avocatii sai.
  • Ca urmare, contrar afirmatiilor si acuzatiilor aparatorului angajat, persoanei arestate i s-a dat posibilitatea transferului intr-un spital din reteaua Ministerului Justitiei. Asadar, este regretabil ca in spatiul public se prezinta informatii neadevarate cu scopul de a denigra imaginea MAI”, a declarat vineri Bogdan Despescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.